Auzilium Academy

En ny kunnskapsenhet hos Auzilium som utdanner, tipser, inspirerer og holder deg
oppdatert på ERP og Microsoft Business Central.

En knutepunkt for kunnskap og kompetanse innen Business Central

Auzilium er spesialister på ERP og Microsoft Business Central og er en kompetent og dedikert premium partner til våre kunder og samarbeidspartnere.

En del av vårt ansvar og egen interesse er å alltid være oppdaterte på programvaren, på myndigheters krav, lover og regler og på best practice fra kunder og brukere av Business Central.  Vi er alltid på jakt etter ny kunnskap, mer kunnskap og bygger kontinuerlig vår kunnskapsdatabase som bidrar til å gjøre oss til den vi er.

Denne ekspertisen og kunnskapen ønsker vi også dele med deg! Derfor startet vi Auzilium Academy – ett initiativ for å trene, utdanne og inspirere våre kunder, ansatte og andre som bruker eller er interessert i få lære seg mer om ERP og da spesielt Microsoft Business Central. Auzilium Academy  er selve kunnskapsenheten i Auzilium AS.

 

 

Academy holder deg oppdatert!

Vi skaper kurs og treningsprogram for nye kunder og brukere av Business Central og opplæringsprogram for nye ansatte.

Vi publiserer fortløpende nyheter på samtlige oppdateringer fra Microsoft (Business Central). Vi holder deg oppdatert på informasjon om endringer av lover og regler fra myndighetene, samt deler interessante “Best practice” fra ledende virksomheter.

I tillegg får du ta del av nyttige tips og triks for økt effektivitet og tilfredshet med ditt Business Central.

Alt kommer publiseres via følgende kanaler:

  • Løpende nyheter på auzilium.no
  • Månedlige Nyhetsbrev
  • Opplæringsvideoer
  • LinkedIn og Facebook
  • Seminarer og konferanser

Er du kunde og samarbeidspartner får du automatisk våre nyhetsbrev, men vi anbefaler alle å følge oss på LinkedIn og på Facebook, samt besøke vår webside jevnlig for mer løpende oppdateringer.

 

 

decor wave-white-1-inverted
decor wave-white-2
For nye medarbeidere

Academy skaper suksessfulle medarbeidere

Auzilium Academy er alle nyansattes første møte med Auzilium og vår verden.
Her blir den ansatte vel tatt hånd om og blir trent og kurset i det vi kaller  «The Auzilium Experience». Dette er et skreddersydd opplæringsprogram som starter den dagen signaturen treffer arbeidskontrakten og som følger den ansatte gjennom det første arbeidsåret.
Det er mye som skal læres, alt fra Auzilium som selskap og verdier og arbeidssett til programvaren og ikke minst alle tenkbare cases av prosjekt som den nyansatte vil kunne møte i sin hverdag hos oss.
For Auzilium er dette meget viktig, da vi som en ledende ERP partner for dagens kunder alltid må passe på å holde den standard som gjør oss til nettop en premium partner.

Din reise mot en framgangsrik karriere

I Auzilium blir du en viktig del av selskapet allerede den dagen arbeidskontrakten er signert. Da begynner prosessen med å gi deg, som ny kollega og medarbeider, alle forutsetninger for å lykkes i vårt selskap. Vi kaller prosessen «On-boarding» og har delt den inn i tre faser:

  • Pre-Boarding
  • On-Boarding
  • Post-Boarding
Gå til karrieresiden