Er du vår nye ERP Consultant?

Vi håper at du er det!
Ta del av informasjonen nedenfor og om du føler at dette skulle passe deg og hva du ønsker av en fremtidig stilling og arbeidsplass, er vi veldig interessert i å bli bedre kjent med deg!

ERP Consultant

En fremoverlent rådgiver og nøkkelperson!

Ønsker du å jobbe i grensesnittet økonomi og teknologi? Vi ser etter deg som ser viktigheten av det tverrfaglige samspillet mellom teknologi, økonomi, prosess og forretning. Du er teknisk kompetent og har god forretningsforståelse, samtidig som du er selvdreven, fleksibel og sosial. Du brenner for faget, og evner å lytte og sette deg inn i kundens behov og ønsker.

Du vill jobbe sammen med et dedikert team som arbeider med strategisk og operasjonell rådgiving, samt et sterkt faglig utviklingsmiljø som skaper skreddersydde utviklingsprosjekter for våre kunder.

Du vil bidra med å kartlegge dagens situasjon, foreslå forbedringer og implementere prioriterte tiltak. Du samarbeider oftest med ledelsen som beslutningsmyndighet. Som konsulent forventer våre kunder at du er nysgjerrig, engasjert, fremoverlent og at du har mot til å uttrykke ideer og andre vinklinger eller løsninger utenfor boksen.

Vi ser etter deg som har:

● God forretningsforståelse
● Erfaring fra ERP-prosjekter
● Høy interesse for teknologi
● Relevant høyere utdannelse
● Noen års erfaring, eksempelvis som konsulent eller prosjektleder
● Gode kommunikasjonsferdigheter, som gjør deg i stand til å drive
frem beslutninger og endringer innen økonomi området
● Engasjement og drive, samt et ønske om å utvikle et miljø
● Strukturert med høy gjennomføringsevne
● Løsningsorientert med gode samarbeidsevner
● Stor arbeidskapasitet og evne til å sette deg raskt inn i nye problemstillinger
● Endringsorientert og tilpasningsdyktig

Interessert i å ta en prat?

Ring Edvin Valen på 922 15 602
eller send en e-post ved å trykke på knappen nedenfor.

Jeg er intressert!

Fredrik Hoëm Spørck
En av våre Senior ERP Consultants

Pre-Boarding
En spennende tid med forberedelse!

Vi starter prosessen med å legge til rette for et langt og fruktbart samarbeid allerede ved signert kontrakt. Du vil ha tett kontakt med oss i perioden selv innen du har din første arbeidsdag.
Vårt mål er at du allerede før du starter i jobben skal kjenne til hvem som jobber hos oss og overordnet hvordan vi jobber. Her er det også rom for å kommunisere dine ønsker og behov for å få et attraktivt og innholdsrikt arbeidsforhold.

On-Boarding
Eventyret begynner!

Når du kommer til Auzilium første arbeidsdag, så blir du direkte innrullert i Auzilium Academy og programmet “The Auzilium Experience”.
Dette er et utdanning- og utviklingsløp som vi har tilrettelagt for deg som er ny og som blir tilpasset det nivået av kunnskap du befinner deg på. Her vil du bli mer kjent med dine nye kollegaer, bli innsatt i interne rutiner og arbeidssett, samt fordype deg i ulike eksempler av «Best Practice» på hvordan jobbe effektivt med ulike løsninger i Microsoft Business Central. Dette utdanningsløpet vil gå over flere uker samtidig som du bygger erfaring med å jobbe med kunder.

Når Auzilium Academy er gjennomført kan du starte forberedelser til «MB-800 Microsoft Dynamics 365 Business Central Function Consultant». Denne sertifiseringen er rettet mot deg som vil jobbe som funksjonell konsulent, som implementerer kjerneoppsettet til Microsoft Dynamics 365, for små og mellomstore bedrifter.

Post-boarding
En ekte "Auzilier" klar for fremtiden!

Post-boarding skjer når on-boardingen er gjennomført i sin helhet. Normalt er dette etter ca 12 måneder.

Vår bransje er i stadig teknologisk utvikling og vi i Auzilium skal som en premium partner, alltid ligge i front for å kunne gi kundene de beste og mest oppdaterte løsningene som mulig. Selv om on-boardingen nå er fullført, søker vi alltid etter mer oppdatert kunnskap for å levere de beste løsningene til våre kunder. I denne fasen vil du og Auzilium sammen finne rutiner og arenaer for å vedlikeholde og videreutvikle din kompetanse og stake ut kursen videre for din personlige utvikling i selskapet.

Jeg er intressert!