Er du vår nye Systems Developer?

Vi håper at du er det.
Ta del av informasjonen nedenfor og om føler at dette skulle passe deg og hva du ønsker av en fremtidig stilling og arbeidsplass er vi veldig interessert i å bli bedre kjent med deg!

Systems Developer

En ambisiøs og løsningsorienert utvikler

Vil du være med å skape skreddersydde ERP løsninger i verdensklasse?
Våre kunder er fra mange forskjellige bransjer og har ulike prosesser og behov i sine virksomheter, som vi som partner skal løse for å skape effektivitet og flyt.

Hver kunde har ulike behov for kreative tekniske løsninger som du sammen med andre spesialister i teamet skal være med å løse, planlegge og skape.  Det er både utvikling av nye skreddersydde løsninger og videreutvikling av eksisterende. Du kommer til å jobbe med de beste og mest kunnskapsrike konsulentene innen fagområdet som du kommer til å bistå rundt oppbygning og arkitektur. Du blir også sentral i å være med på estimering og kvalitetssikring av de løsninger vi tar fram.

Vi jobber primært med utvikling av utvidelser for Microsoft Dynamics 365 Business Central og i hovedsak jobber vi i Visual Studio Code med AL-språket. Noe utvikling utføres også i C# og JavaScript. Det er i hovedsak Microsoft-produkter vi benytter oss av som f.eks. Azure Functions, Azure SQL og liknede skybaserte-produkter.

Er du vår framtidige kollega?

Vi ser etter deg som er selvstendig, strukturert og som kanskje viktigst av alt har et hjerte og lidenskap for programmering.

Du har enten høyere utdannelse innen IT rettet mot programmering. Her kan du gjerne være nyutdannet, men du er engasjert ambisiøs og har gode karakterer.Alternativt har du lengre relevant praksis innenfor fagområdet.
Du har orden, er ryddig og kvalitetssikrer arbeidet ditt. Du liker å jobbe både selvstendig og i team/prosjekt.Ved siden av god teknisk forståelse, har du god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.

For oss er det viktig å gi våre kolleger frihet under ansvar. Vi samarbeider om det meste og vi stoler på hverandre, støtter hverandre og hjelper hverandre. Det er viktig at du deler dette synet og er både ansvarsfull, engasjert og modig nok til å si ifra å stikke hodet ut for å påpeke ting som kanskje oppleves som utenfor boksen.

Meget gode og konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt muligheter for avansement.

Interessert i å ta en prat?

Ring Edvin Valen på 922 15 602
eller send en e-post ved å trykke på knappen nedenfor.

Jeg er intressert!

Anders Bye Wang
En av våre Senior Systems Developers

Pre-Boarding

Vi starter prosessen med å legge til rette for et langt og fruktbart samarbeid allerede ved signert kontrakt. Du vil ha tett kontakt med oss i perioden selv innen du har din første arbeidsdag.
Vårt mål er at du allerede før du starter i jobben skal kjenne til hvem som jobber hos oss og overordnet hvordan vi jobber. Her er det også rom for å kommunisere dine ønsker og behov for å få et attraktivt og innholdsrikt arbeidsforhold.

On-Boarding Eventyret begynner!

Når du kommer til Auzilium første arbeidsdag, så blir du direkte innrullert i Auzilium Academy og programmet “The Auzilium Experience”.
Dette er et utdanning- og utviklingsløp som vi har tilrettelagt for deg som er ny og som blir tilpasset det nivået av kunnskap du befinner deg på. Her vil du bli mer kjent med kollegaer, interne rutiner og arbeidssett, samt  fordype deg i vår «Best Practice» for hvordan jobbe effektivt og nøyaktig med løsninger Microsoft Business Central. Dette utdanningsløpet vil gå over flere uker samtidig som du bygger erfaring med å jobbe med kunder.

Når Auzilium Academy er gjennomført kan du starte forberedelser til «MB-800 Microsoft Dynamics 365 Business Central Function Consultant».Denne sertifiseringen er rettet mot deg som vil jobbe som funksjonell konsulent, som implementerer kjerneoppsettet til Microsoft Dynamics 365, for små og mellomstore bedrifter.

Post-boarding - en ekte "Auzilier"

Post-boarding skjer når on-boardingen er gjennomført i sin helhet. Normalt er dette etter ca 12 måneder.

Vår bransje er i stadig teknologisk utvikling og vi i Auzilium skal som en premium partner, alltid ligge i front for å kunne gi kundene de beste og mest oppdaterte løsningene som mulig. Selv om on-boardingen nå er fullført, søker vi alltid etter mer oppdatert kunnskap for å levere de beste løsningene til våre kunder. I denne fasen vil du og Auzilium sammen finne rutiner og arenaer for å vedlikeholde og videreutvikle din kompetanse og stake ut kursen videre for din personlige utvikling i selskapet.

Jeg er intressert!