Vil du bli en del av et team
som skaper skreddersydde ERP løsninger i verdensklasse?

Om Auzilium

Auzilium - en arbeidsplass for den ambisiøse!

Auzilium er et ungt og raskt voksende kompetanse- og utviklingsselskap i Norge. Vi startet i 2014 og er i dag en premium partner innen ERP (Enterprise Resource Planning) og spesialister på Microsoft Business Central. Vi jobber med ambisiøse selskaper innen produksjon, prosjekt og handel der vi leverer kundetilpassede løsninger av høy teknisk, funksjonell og strategisk kvalitet som skaper flyt og effektiviserer våre kunders forretningsprosesser.

Vi er en ledende premium partner takk være våre høyt motiverte, kunnskapsrike og talentfulle medarbeidere som både vi som kolleger, men også våre kunder har stor respekt for. Våre ansatte er vår viktigste resurs og for å være i toppsjiktet satser vi store resurser internt på trivsel, kunnskap, kompetansebygging og individuell personlig utvikling. Dette for å fortsette å være den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere og den beste partneren for våre kunder.

decor wave-white-2-inverted
decor wave-white-2
Det som er spesielt med Auzilium er den stoltheten alle har over arbeidet sitt. Det vi leverer skal alltid være av ypperste kvalitet og aldri noe halvveis.
Fredrik Hoëm Spørck Senior ERP Consultant, Auzilium AS
decor wave-white-1-inverted

Verdiene våre, identiteten og hva vi står for

 • Våre verdier

  Nøkkelen til vår fremgang er våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Auzilium som selskap har definert de kjerneverdier som ikke bare definerer oss samlet som kolleger, men som vi i fellesskap også har definert som viktige nøkkelord vi faktisk kan stå for og som vi lar oss lede av i vårt arbeide med kunder og prosjekter. Verdiene styrer også i vårt forhold til hverandre for å inneha et respektfullt og godt arbeidsmiljø internt. Disse verdiene er:

 • 2. Ansvarsfulle

  Dette mener vi med å være ansvarsfulle:
  Vi tar ansvar for våre kunders behov. Vi er detalj-orienterte og kvalitetsbevisste og anstrenger oss for alltid å levere ypperste kvalitet. Det er helt enkelt en samvittighetssak og handler om respekt og yrkesstolthet. Vi er ryddige, systematiske og strukturerte og ser til å ha full oversikt på alle prosesser og leveranser.

 • 1. Engasjerte

  Dette mener vi med å være ansvarsfulle:
  Vi er disponible og tilgjengelige for våre kunder og kolleger så langt det lar seg gjøre. Vi er lyttende, interesserte og har fokus og tilstedeværelse i samtaler eller møter med kunder eller kolleger. Vi gjør alltid det vi kan for å finne den optimale løsningen på kundens problem eller utfordring. Vi bryr oss og vet at vi eksisterer for kunden - ikke kunden for oss.

 • 3. Modige

  Dette mener vi med å være modige:
  Vi er proaktive og foroverlent og tar initiativ. Vi er driftige og jobber effektivt. Vi er alltid ærlige og våger å utfordre kunder til å tenke nytt og annerledes. Vi tar fatt på utfordringer og er løsningsorienterte.
  Om du ønsker å være en del av Auzilium er det viktig at du også kjenner deg igjen i disse verdiene og at de er verdier du selv kan stå for i. Gjør du det og du har de ønskede egenskaper og eller den kompetansen vi ellers er i behov av, er vi veldig interesserte i å få treffe deg.

decor wave-white-2
Ledig stilling!

Er du vår nye
ERP Consultant?

En aktiv, spennende, sosial og ansvarsfull stilling.
Som ERP konsulent hos Auzilium er du den viktigste nøkkelpersonen for en eller ett begrenset antall kunder.  Du er kundens hovedkontakt i alle typer ærend i relasjonen med Auzilium.

Dette er en stilling med bratt læringskurve der du daglig bygger din egen kompetanse og kunnskap om ikke bare systemløsninger, men også innen kompleksiteten i ulike virksomheter og hva som skaper mest effektivitet og lønnsomhet hva gjelder forretningsprosesser.  Du settes godt inn i kundens virksomhet og er både rådgiver og prosjektleder på alle utviklingsprosjekt kunden har innen Business Central.

Se hele beskrivelsen!
decor wave-white-1-inverted

Er du vår nye
Systems Developer?

Som Systems Developer på Auzilium får du være med på å forme morgendagens IT løsninger for ulike selskaper i ulike bransjer. Du blir sentral i å løse nye utfordringer som er til det beste for kunden hvilket gjøres i samarbeide med ERP konsulenten og andre i teamet.

Ingen kunde er lik, alle har de unike behov og ulike prosesser som skal effektiviseres ved hjelp av Microsoft Business Central og de skreddersydde løsningene vi tar frem. Dette er en spennende stilling der du får være med å forme og effektivisere ulike bedrifters hverdag ved hjelp av skreddersydde løsninger i verdensklasse!

Se hele beskrivelsen!
"Våre ansatte er vår viktigste resurs og for å være i toppsjiktet satser vi store resurser internt på trivsel, kunnskap og kompetansebygging for å fortsette å være den beste partneren for våre kunder og den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere".
Edvin Valen CEO, Auzilium AS

The winning team!

Som en del av Auzilium blir du en del av “The winning team”. Du kommer til å jobbe sammen med trivelige og hjelpsomme kolleger som faglig sett er helt i toppsjiktet på i vårt marked, du får ta del av deres erfaringer og vil ha stort utbytte av å være en del av gruppen. Foruten det rent faglige utbyttet er det et herlig sosialt miljø med mye latter, vennskap, afterworks, middager og andre aktiviteter fra golf til biljard og annet.
På Auzilium drives alle av å være best på kvalitet og levere fra seg noe man selv er stolt av. Det er derfor man også har stor fleksibilitet og frihet under ansvar her hos oss.

Vårt mål og fokus er å gjøre deg god og bygge kunnskapen din. Vi legger resurser på at du skal du vokse og ha en god personlig utvikling innen det område du jobber under. Vi tar ansvar for dette og har derfor utviklet et eget lærings-og utviklingsprogram i Auzilium Academy som du som ny kommer til å følge det første året.

decor wave-white-2-inverted
decor wave-white-2
Prosessen

Pre-Boarding
En spennende tid med forberedelse!

Vi starter prosessen med å legge til rette for et langt og fruktbart samarbeid allerede ved signert kontrakt. Du vil ha tett kontakt med oss i perioden selv innen du har din første arbeidsdag.
Vårt mål er at du allerede før du starter i jobben skal kjenne til hvem som jobber hos oss og overordnet hvordan vi jobber. Her er det også rom for å kommunisere dine ønsker og behov for å få et attraktivt og innholdsrikt arbeidsforhold.

On-Boarding
Eventyret begynner!

Når du kommer til Auzilium første arbeidsdag, så blir du direkte innrullert i Auzilium Academy og programmet “The Auzilium Experience”.
Dette er et utdanning- og utviklingsløp som vi har tilrettelagt for deg som er ny og som blir tilpasset det nivået av kunnskap du befinner deg på. Her vil du bli mer kjent med kollegaer, interne rutiner og arbeidssett, samt  fordype deg i vår «Best Practice» for hvordan jobbe effektivt og nøyaktig med løsninger Microsoft Business Central. Dette utdanningsløpet vil gå over flere uker samtidig som du bygger erfaring med å jobbe med kunder.

Når Auzilium Academy er gjennomført kan du starte forberedelser til «MB-800 Microsoft Dynamics 365 Business Central Function Consultant».Denne sertifiseringen er rettet mot deg som vil jobbe som funksjonell konsulent, som implementerer kjerneoppsettet til Microsoft Dynamics 365, for små og mellomstore bedrifter.

Post-Boarding
En ekte "Auzilier" og klar for fremtiden!

Post-boarding skjer når on-boardingen er gjennomført i sin helhet. Normalt er dette etter ca 12 måneder.

Vår bransje er i stadig teknologisk utvikling og vi i Auzilium skal som en premium partner, alltid ligge i front for å kunne gi kundene de beste og mest oppdaterte løsningene som mulig. Selv om on-boardingen nå er fullført, søker vi alltid etter mer oppdatert kunnskap for å levere de beste løsningene til våre kunder. I denne fasen vil du og Auzilium sammen finne rutiner og arenaer for å vedlikeholde og videreutvikle din kompetanse og stake ut kursen videre for din personlige utvikling i selskapet.