Auzilium – En kompetent og dedikert partner

Være seg du er kunde, leverandør eller ansatt er dette vårt løfte til deg, at vi alltid er oppdaterte, tilstedeværende og engasjerte.

Arven

Trangen etter å bli best var drivkraften fra begynnelsen av

Å jobbe tettere på kunden, levere høy kvalitet og løsninger man selv var stolt av, var motivasjonen som resulterte i etableringen av Auzilium i 2014.

Gründerne av Auzilium, Morten Bjerke og Edvin Valen, hadde begge i flere år arbeidet som ERP konsulenter for større ERP-selskaper. Basert på dialogen med kunder og undersøkelser i markedet innså de behovet for ett ERP selskap som i større grad opererte som en partner til kundene enn det å være den tradisjonelle salgsorienterte leverandøren. Et selskap som fokuserte på kvalitet isteden for kvantitet og som hadde tid og kapasitet til å gi den servicen og oppfølgingen kundene faktisk hadde behov for. På dette grunnlaget ble Auzilium etablert 1 april 2014.

I dag er Auzilium ansett som en premium partner og spesialister på Microsoft Business Central. Vi leverer kundetilpassede løsninger av høy teknisk, funksjonell og strategisk kvalitet. Vi er stolte av å levere flyt og effektivitet i våre kunders forretningsprosesser og samtidig sikre de god intern kontroll og langsiktig stabilitet.

Selskapet innehar idag kanskje den sterkeste spisskompetansen på Microsoft Business Central i det norske markedet og opererer derfor som et kompetansehus med kunnskap om best practice av programvarens tekniske muligheter. Den opparbeidede kunnskapen deles med omverden gjennom Auzilium Academy, som er Auziliums nye avdeling for kunnskap og opplæring til både kunder som ansatte.

decor wave-white-2-inverted
decor wave-white-2
«En pålitelig og dyktig samarbeidspartner med god fagkunnskap og løsningsorienterte medarbeidere. De forstår kundens behov, og kommer med forbedringsforslag for en mer effektiv hverdag»
Jørgen Norheim Logistikk- og innkjøpssjef, Hasås AS
Hva vi gjør

Effektivitet og flyt med skreddersydde løsninger

Auzilium leverer topp moderne ERP løsninger innen Microsoft Business Central. Hovedsaklig i Norge men også for svenske og danske kunder.
Vårt team av sertifiserte og erfarne eksperter samarbeider med deg som kunde for å designe, skreddersy, implementere og drifte løsninger for din bedrifts unike krav og behov. Alt fra back office-regnskap, forsyningskjeden, lagerstyring og produksjon.

Vi tilbyr en komplett fullservice ERP-implementering, skreddersydde tilpasninger, integrasjon, drift og support. Vi sørger også for å holde deg fullt oppdatert på både programvaren som på myndigheters lover og regler, samt best practice cases fra andre ledende superbrukere av Business Central.

Moderne ERP systemer rigget for fremtiden

I over 20 år har vi hjulpet virksomheter med komplekse ERP-behov. For å treffe rett og levere den optimale løsningen, baserer vi alltid vårt arbeide på en grunnleggende forretningsanalyse, samt en inngående dialog på både strategiske og funksjonelle behov. Hele tiden i nær dialog og samarbeide med deg som kunde. Vi utfordrer, inspirerer og viser til ideer og best practice løsninger fra andre ledende superbrukere. Våre spesialiserte utviklere skaper deretter de tilpasninger som vi har kommet fram til og som vil gi den beste effekten for din virksomhet.

Kall oss gjerne litt nerdete, men har en genuin lidenskap og driv til å alltid være best i bransjen. Best på kunnskap, best på kreative og innovative løsninger, best på lønnsomme resultat for deg som kunde. Som en premium partner er vi forpliktet til å levere kvalitet i verdensklasse. Vi er langsiktige i det vi gjør og vi er dedikerte til å skape verdi og ERP- og skyløsninger for din virksomhet idag og som du skal vokse med inn i fremtiden.

decor wave-white-1-inverted

Våre verdier, identitet og hva vi står for

 • 1. Ansvarsfulle

  Dette mener vi med ansvarsfulle:
  Vi tar ansvar for våre kunders behov. Vi er detaljorienterte og kvalitetsbevisste og anstrenger oss for alltid å levere ypperste kvalitet. Det er helt enkelt en samvittighetssak og handler om respekt og yrkesstolthet. Vi er ryddige, systematiske og strukturerte og ser til å ha full oversikt på alle prosesser og leveranser.

 • 2. Engasjerte

  Dette mener vi med engasjerte:
  Vi er tilgjengelige og disponible for våre kunder så langt det lar seg gjøre. Vi er lyttende og har tilstedeværelse og fokus i våre møter med kunder eller kolleger og vi anstrenger oss alltid for å finne den optimale løsningen på våre kunders problem, behov eller ønsker. Vi bryr oss og er bevisste på at vi eksisterer for kunden - ikke kunden for oss.

 • 3. Modige

  Dette mener vi med modige:
  Vi er proaktive og foroverlent og tar initiativ. Vi er driftige og jobber effektivt. Vi er alltid ærlige og våger å utfordre kunder til å tenke nytt og annerledes. Vi tar fatt på alle utfordringer vi møter og er løsningsorienterte.

decor wave-white-1
Hvem vi jobber med

En langsiktig partner for ambisiøse virksomheter i SMB segmentet

Vi jobber med bedrifter i alle bransjer og industrier. Kjennetegnet på de fleste av våre kunder er at de tilhører SMB segmentet innen produksjon, prosjekt og handel.

Vi jobber nære og mer som en partner med våre kunder enn tradisjonelle leverandører. Dette er avgjørende for å forstå kundens virksomhet og behov på dypet og kunne levere kvalitetsløsninger på det nivået som vi ønsker og som vi anser er best for kundens nytte og resultat.

Vi er selektive og jobber kun med et begrenset antal kunder. Hver kunde krever sitt fokus og en viss mengde tid og ressurser. Antallet kunder må derfor stå i ett forsvarlig og balansert forhold med den tid og de resurser vi har tilgjengelige internt for at vi skal kunne fortsette å være en ledende aktør innen Business Central. Kompromisser man her blir det lavere kvalitet på arbeidet, overarbeidede ansatte og misfornøyde kunder. Det hører ikke hjemme hos en premium partner. Som et ledende kompetansehus i ERP markedet og med bransjens kanskje høyeste ranking på tilfredshet blant både kunder og ansatte ønsker vi å beholde denne posisjon også i fremtiden.

Kontakt oss
decor wave-white-1-inverted

Hva sier kundene om Auzilium?