Våre samarbeidspartnere

Skal man ligge på topp må man samarbeide med de beste!

For å ligge i toppsjiktet må vi ha de beste medarbeiderne, men også samarbeide med de beste spesialiserte aktørene på markedet.

Våre underleverandører er i toppsjiktet innen sitt segment og vi er derfor stolte av å få være både partner og forhandler av deres produkter og løsninger. Besøk de gjerne. Link til deres nettsider finner du nedenfor.

Continia Software

Continia er en av de største 3. parts leverandørene til Microsoft Business Central.
Vi på Auzilium er en partner og forhandler av deres produkter innen fakturaflyt, bank osv.
I tillegg til å forhandle løsningene, gjennomfører vi også installasjon og support.

continia.com

Compello

Takket være vårt partnerskap med Compello kan vi levere meldingssentraler for håndtering av elektronisk fakturaflyt, men også inngående fakturahåndtering og integrasjon med Business Central. Compello er i framsete med disse løsningene.

compello.com

DynamicWeb

DynamicWeb er en verdensledende leverandør av CMS, e-handel, PIM og markedsføringsløsninger for mellomstore og store bedrifter.Med mer enn 20 år i bransjen og mer enn 12 000 utviklede nettsteder har vi erfaringen og programvaren som er nødvendig for å skape kraftige e-handelsløsninger.Vår e-handelsløsning for Dynamics 365 Business Central er bedriftsklar og skaleres til store e-handelsdistribusjoner for både B2B, B2C og selvbetjeningsportaler for kunder.