Auzilium fornyer – ny nettside og grafisk profil

Om Auzilium

Ny oppgradert merkevareplattform, grafisk profil og nettside

Etter åtte hektiske år siden etableringen av Auzilium AS, var det på tide å stoppe litt opp og gjennomføre en analyse av virksomheten. Vi har evaluert styrker og svakheter og ikke minst identifisert forbedringspotensialet vårt og det som skal til for å vokse oss enda sterkere inn i posisjonen til å være Norges beste partner på Microsoft Business Central. Vi hadde også behov for å oppgradere vår grafiske profil og nettside og tilstedeværelse i sosiale medier.

Vi engasjerte da Next Level By Lorentz til dette prosjektet som startet i november 2022. Det har vært en spennende prosess hvor vi sammen med Lorentz har fått et nytt perspektiv på virksomheten, lagt en strategi på nye tiltak og utviklingsprosjekt som er forankret i våre kunders behov og ønsker. Vi har på nytt definert vår identitet og våre verdier, etablert en ny merkevareplattform, en kommunikasjonsstrategi og vi har fått en ny logo og nettside.

Vi har også valgt å satse ekstra tungt på kunnskapsdeling og opplæring og har etablert  vårt egne Auzilium Academy som du kan lese mer om i en egen artikkel her i bloggen.

Vår slogan “Det handler om flyt.” er ett gjennomgående tema i kommunikasjonen vår, også visuelt. For det er jo nettopp dette det handler om hver eneste dag for dere som kunder og for oss som leverandør og partner. Etablere og stabilisere god flyt i dine forretningsprosesser for økt effektivitet og lønnsomhet.