Auzilium Academy – En ny kunnskapsenhet innen ERP og Business Central

Om Auzilium

Ny stor satsing på kunnskapsdeling og løpende opplæring

Som «Norges beste partner på Microsoft BC» skal vi også være best på opplæring og deling av kunnskap.  Vi har derfor lansert Auzilium Academy!

Her skaper vi kurs og treningsprogram for nye kunder. Vi publiserer fortløpende nyheter på samtlige oppdateringer fra Microsoft (Business Central) og holder deg oppdatert på informasjon om endringer av lover og regler fra myndighetene, samt deler interessante “Best practice” fra ledende virksomheter.I tillegg får du ta del av nyttige tips og triks for økt effektivitet og tilfredshet med ditt Business Central.

Vi har også utviklet helt nytt pedagogisk opplæringsprogram for nye ansatte som de skal følge det første året de er hos oss. Dette for å sikre at våre fremtidige medarbeidere så snart som mulig kommer opp på ett kunnskaps- og kvalitetsnivå som resten av teamene.

 

Les mer om Auzilium Academy her. 

 

Vi har også valgt å satse ekstra tungt på kunnskapsdeling og opplæring og har etablert  vårt egne Auzilium Academy som du kan lese mer om i en egen artikkel her i bloggen.

Vår slogan “Det handler om flyt.” er ett gjennomgående tema i kommunikasjonen vår, også visuelt. For det er jo nettopp dette det handler om hver eneste dag for dere som kunder og for oss. Etablere og stabilisere god flyt i forretningsprosessene for økt effektivitet og lønnsomhet.